BSO

Kinderen van de Mare gaan o.a. naar de volgende BSO:  
   
  • BSO De Kantine
  • BSO BuitenGewoon

beiden van kinderopvangorganisatie kindeRdam. Beide locaties zijn (naast elkaar) gelegen op het terrein van een sportcomplex. BSO De Kantine en BSO BuitenGewoon werken nauw samen. Om beter in te kunnen spelen op de behoeftes van uw kind hebben we een splitsing in leeftijd gemaakt. Kinderen tot 7 jaar worden op BSO De Kantine opgevangen en kinderen vanaf 7 jaar op BuitenGewoon. Door deze splitsing kunnen we de activiteiten nog meer toespitsen op de verschillende ontwikkelingsfasen van uw kind.   

   
  • BSO De Maan

Klik op één van onderstaande locaties voor meer informatie.

   
  • BSO Ketelbinkie IJsselmonde

Ketelbinkie IJsselmonde van Stichting Prokino verzorgt buitenschoolse opvang voor onder andere basisschool De Mare en is gevestigd aan de sportsingel. Onze locatie beschikt over veel verschillende spelmaterialen en er zijn ruime binnen- en buitensspeelruimtes. De BSO van Ketelbinkie IJsselmonde werkt met een ontwikkelingsgericht activiteitenprogramnma, waarbij er door middel van thema's allerlei activiteiten worden gedaan. 

   
  • MAX Kinderopvang

Max vindt dat de opvang na schooltijd een verrijking voor ieder kind dient te zijn. Een omgeving waarin kinderen de ruimte hebben om te bewegen, te ontdekken, te spelen en te beleven. De accommodatie van voetbalvereniging IJ.V.V. De Zwervers is hier uitermate geschikt voor. De Sport BSO is een gezellige uitdagende locatie voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar oud. Het gebouw is voorzien van faciliteiten van een een 'gewone' BSO, maar heeft een tuin zo groot als een voetbalveld. De Sport BSO is gevestigd aan de Smeetlandseweg 15. Voor meer informatie kijk op www.maxkinderopvang.nl

 
 
   
Delen: