SMWR

“Intermediair tussen thuis, school en buurt”

Beste ouders,
Mijn naam is Cindy Breidel en ik werk sinds mei 2020 als schoolmaatschappelijk werker op De Mare.
Het schoolmaatschappelijk werk is aanspreekpunt voor leerkrachten, intern begeleiders en ouders bij zorgen over kinderen. Met toestemming van ouders kijken we gezamenlijk naar de mogelijkheden om deze zorgen of belemmeringen weg te nemen.
Wij werken aan de hand van de volgende principes:

1. Het kind staat centraal
  2. Wij zijn er voor ouders en school
  3. Onze inzet is preventief, laagdrempelig en kortdurend
  4. We benutten de kracht van groepsgericht werken (bijv. kindgerichte trainingen)
  5. Wij zijn er om school te ontzorgen

Een belangrijk doel voor het schoolmaatschappelijk werk is ook het voorkomen van sociaal emotionele problemen. Wij werken hier aan door het organiseren van interessante en informatieve themabijeenkomsten voor ouders en kinderen.
Als u mij wilt spreken kunt u mij bellen, of een whatsapp bericht sturen.  We maken dan een afspraak waarin we bespreken of ik iets voor u of uw kind kan betekenen.
Ik ben op maandag en donderdag tussen 09.00 en 16.30 aanwezig op De Mare.

Vriendelijke groet,
Cindy Breidel