Informatie over de Mare

Fichtestraat 7 – 3076 RA Rotterdam

www.obsdemare.nl
info@obsdemare.nl

Welkom op de vernieuwde website van openbare Montessori basisschool De Mare !

De Mare is gelegen in het prachtige Tuindorp Vreewijk te Rotterdam-Zuid. De school telt momenteel ongeveer 860 leerlingen en bevindt zich in drie gebouwen aan de Grift 42 en 50 en Fichtestraat 7.
Op de website van De Mare krijgt u een indruk van onze prachtige school en tevens vindt u hier relevante documenten (schoolgids, jaarkalender, etc.) die zowel voor toekomstige als huidige ouder(s)/verzorger(s) van belang zijn.

Wilt u een echte indruk van de school krijgen, dan kunt u natuurlijk het beste een afspraak maken voor een informatieve rondleiding om ze de school 'in bedrijf' te zien en een nog beter beeld van onze school te krijgen !

Verder vindt u op deze website het laatste nieuws, foto's (die teruggaan naar de vorige eeuw !) en andere interessante zaken.

U kunt ons ook volgen op Facebook, Instagram en Twitter. Vergeet daarnaast niet onze 'app' te downloaden in de App store of Google Play store. Met de zoekopdracht 'basisschool De Mare' kunt u deze app in de stores vinden.
Met deze app mist u niets meer van De Mare !