Afscheid groep 8 deel III – Op de rode loper

Op 1 juli was het groot feest voor groep 8 op de Mare. Zij namen afscheid van hun basisschool.

Om dit dit niet geruisloos voorbij te laten gaan, was er voor de kinderen een mooi programma georganiseerd.
's Morgen startte groep 8 met een feestje in hun eigen klas. (klik hier voor de foto's)

Daarna vertrokken zij naar een bowlingcentrum om te bowlen en een patatje te eten. (klik hier voor de foto's)

Om 19:00 stonden alle leerkrachten van de Mare klaar om de kinderen en ouders met applaus en een mooi versierd drankje te verwelkomen op de rode loper. (klik hier voor de foto's)

Op het schoolplein stonden kraampjes waar je iets te eten en drinken kon halen en onder het genot van een drankje kon iedereen wat bijpraten en gezellig samen op de foto. (klik hier voor de foto's)

De directeur dhr. Hugo Jacobs hield een toespraak en hij wenste alle kinderen en ouders heel veel succes voor de toekomst. (klik hier voor de foto's)

Aansluitend hebben de meer dan 100 kinderen een prachtig optreden verzorgd. Onder leiding van de muziekjuffrouw Mareille hadden ze een prachtig lied en dans ingestudeerd. Van dit lied hebben de handvaardigheidjuffrouwen een prachtige videoclip gemaakt.
Deze kunt u op de site bekijken. (klik hier voor de clip)

Tenslotte gingen alle kinderen voor de laatste keer naar hun eigen klas en kregen daar uit handen van hun meester of juffrouw hun getuigschrift en tal van mooie aandenken aan hun basisschooltijd. (klik hier voor de foto's)

We kunnen terugkijken op een geweldig feest en hopelijk kunnen ouders en kinderen ook terugkijken op een een onvergetelijke dag. Namens het gehele team van de Mare wensen we de kinderen heel veel succes op het VO.
Maar nu eerst . . . . een welverdiende vakantie voor jullie!!