Auditie Kinderkoor

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Ik, muziek juf Mareille, ben voor het nieuwe schooljaar op zoek naar nieuwe zangtalenten.
Het kinderkoor bestaat uit kinderen van groep 5 t/m groep 8.
Het kinderkoor repeteert iedere maandag van 15:00 uur tot 15:45 uur in het muzieklokaal.
Tijdens deze lessen wordt er gewerkt aan kwaliteit van zingen, ritme en melodie notatie, dansen én acteren.
Wij werken met het kinderkoor toe naar een eindoptreden.
Ik ben op zoek naar kinderen die daar heel erg van houden en het leuk vinden om dit samen met andere kinderen te doen.

-Optreden Kinderkoor de Mare tijdens de Koningsspelen-

De selectie van kinderen die mee mogen zingen in het kinderkoor vindt plaats door middel van een auditie.
U kunt uw kind t/m 31 augustus inschrijven voor deze auditie.
De auditie zal plaats vinden onder lestijd, vanaf week 37.
De inschrijfformulieren kunt u verzenden naar mijn emailadres via de website.
(zie ondestaand formulier)

De auditie zal bestaan uit het individueel zingen van een lied.
Opnames van het ingezongen lied en de bladmuziek stuur ik per mail na aanmelding.
Uw kind krijgt een week de tijd om het lied te oefenen.
Tijdens de auditie zingt uw kind een gedeelte van het lied.
Eventueel kijk ik ook of uw kind aan de hand van een opdracht het lied op een andere manier kan zingen.
Vervolgens schaal ik uw kind in een van de drie niveaus. U en uw kind kan daarna het volgende te horen krijgen;

1. Jij zong fantastisch! Je mag komen zingen in het kinderkoor van de Mare.
2. Jij zong echt heel goed, alleen waren andere kinderen net iets beter. Zodra er een plekje vrij komt dan kom jij erbij.
3. Er schuilt echt een zanger/zangeres in jou, alleen zal je nog wat langer moeten oefenen. Probeer het later nog eens.

Uiteraard ontvangt u na toelating verdere informatie over het zingen in het kinderkoor van de Mare.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Heeft u nog vragen dan kunt u deze mailen naar mareille.deblok@obsdemare.nl.

Mareille de Blok

Auditie Kinderkoor

Wilt u uw kind (groep 5, 6, 7, 8) opgeven voor de auditie van het kinderkoor? Vul dan onderstaand formulier in.