Worden wat je wil! – Thema Kinderboekenweek

Met dank aan Bakker Elisabeth, moeder van Ziggy uit O8

Hieronder volgen de foto's van de presentatie van de journalist. Leg maar eens uit aan kleuters wat dit beroep inhoudt. Aan de hand van het digibord en beeldmateriaal, zoals tijdschriften, kranten, fotocamera, transistorradio en een notebook om te interviewen waren de kleuters aan het eind van de les zelf allemaal interviewers die onderzoek deden naar elkaar. De juf werd ook geïnterviewd en dit komt als artikel in ons eigen Mare Magazine.

Met dank aan journalist Agnes, moeder van Huon & Fela uit O8

En in de kinderboekenweek wordt er natuurlijk (extra) voorgelezen. De voorleesmoeder, Rhodanthe, moeder van Leandre uit O8 las voor uit "Later wil ik klein worden".

Als klap op de vuurpijl was juf Jacqueline jarig en vierden de kinderen samen met de juf haar verjaardag. Verjaardagsliedjes, cadeautjes, zelf taartjes versieren, spelletjes, stoelendans en de stopdans. Als uitsmijter de polonaise!! En wat waren de kinderen prachtig verkleed. Allemaal heel erg bedankt voor een fantastische verjaardag.

In het kader van het Kinderboekenweekthema 'Worden wat je wil'. Hebben de kinderen van groep O2 alles geleerd over de tandarts. Aan het eind van de les hebben de kinderen zelfs nog een poetsdiploma gehaald.