Zangtalenten gezocht voor kinderkoor “De Mare”

Beste ouder(s)/verzorger(s) en leerlingen van De Mare,

Eindelijk mag het weer! Zingen met elkaar! Ik ben dan ook op zoek naar de zangtalenten van de Mare.
Het kinderkoor bestaat uit kinderen uit groep 5 t/m 8.
Het kinderkoor repeteert iedere maandag van 15:05 uur tot 15:45 uur in het muzieklokaal.
Tijdens deze lessen wordt er gewerkt aan kwaliteit van zingen, dansen en acteren.
Denk jij nu; al deze dingen vind ik/mijn kind leuk? Meld je/uw kind dan aan voor de auditie!
Dit kan via de onderstaande formulier

De selectie van kinderen die mogen zingen in het kinderkoor vindt dus plaats door middel van een auditie.
U kunt uw kind t/m 15 oktober hiervoor inschrijven. De audities zullen plaats vinden onder lestijd vanaf week 44.
De inschrijfformulieren kunt u verzenden naar mijn emailadres via de website (Zie onderstaand formulier).

De auditie zal bestaan uit het individueel zingen van een lied.
Opnames van het ingezongen lied, de karaoke versie en de bladmuziek stuur ik per mail na aanmelding.
Uw kind krijgt een week de tijd op het lied te oefenen. Tijdens de auditie zingt uw kind een gedeelte van het lied. Eventueel kijk ik ook of uw kind aan de hand van een opdracht en aanwijzingen het lied op een andere manier kan zingen. Vervolgens schaal ik uw kind in een van de drie niveaus. U en uw kind kan daarna het volgende te horen krijgen.

1. Jij zong fantastisch! Je mag komen zingen in het kinderkoor van de Mare.
  2. Er schuilt zeker een zangtalent in jou, alleen zal je nog wat langer moeten oefenen. Probeer het volgend jaar nog eens!
Uiteraard ontvangt u na toelating verdere informatie over het zingen in het kinderkoor van de Mare.

Ik hoop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Heeft u nog vragen dan kunt u deze mailen naar mareille.deblok@obsdemare.nl

Vriendelijke groeten,

Mareille van der Vorm Lucardie (vakleerkracht muziek)

Kinderkoor De Mare 2018-2019

Kinderkoor De Mare 2019-2020

(vanwege de Coronamaatregelen kon er in schooljaar 2020-2021 helaas geen Kinderkoor geformeerd worden)

Inschrijfformulier auditie Kinderkoor 'de Mare'

Wilt u uw kind (groep 5, 6, 7, 8) opgeven voor de auditie van het kinderkoor? Vul dan onderstaand formulier in.