Extra Trainingen Indigo

Wilt u  dat uw kind goed aan het volgende schooljaar begint, geef uw kind dan nu nog op voor een training.
Voor een kind kan het fijn zijn om extra ondersteuning te krijgen naast school om de mentale veerkracht en weerbaarheid te vergroten.  Met name voor de kinderen en hun gezinnen bij wie het niet vanzelfsprekend is om in een fijne of stabiele thuissituatie op te groeien is deelname aan één van onze trainingen helpend. Door deelname aan deze trainingen leren kinderen om te gaan met stress en spanning. Zij komen meer in hun eigen kracht en zijn dan uiteindelijk beter in staat om op school hun aandacht er bij te houden en tot leren te komen.

Naast onderstaande trainingen voor kinderen uit kwetsbare gezinnen, hebben wij meer trainingen! Bijvoorbeeld voor angstige of boze kinderen. Het totale aanbod is te vinden op Cursussen – Centrum voor jeugd en gezin en onze eigen site https://www.indigo.nl/hulpaanbod/cursussen-en-activiteiten/

Klik hier voor -aanmeldformulier-

Klik hier voor -Jong 010-