Feyenoord Streetleague

Informatie
De Feyenoord Street League is de spannendste, gratis straatvoetbalcompetitie van Rotterdam en omstreken.
Wie wedstrijden wint, scoort punten. Maar daarmee word je in de Feyenoord Street League geen kampioen.
Met sportief gedrag, het uitvoeren van buurtbijdragen en het bijwonen van sportdagen ontvang je nog meer punten voor het ‘Geen Woorden Maar Daden Klassement’. Samen met teamgenoten kunnen deelnemers van de Feyenoord Street League iets voor hun omgeving doen. Met deze buurtbijdragen wordt de buurt leuker gemaakt en zorgen de spelers ervoor dat het team steeds populairder wordt in de wijk. Voorbeelden van buurtbijdragen zijn het schoonhouden van schoolpleinen en speeltuinen, helpen met het inpakken van boodschappen, het sneeuwvrij maken van straten of het organiseren van een spelletjesmiddag in een verzorgingstehuis. Naast de reguliere competitie worden er ook een aantal andere sportactiviteiten georganiseerd. Zo nemen alle kinderen deel aan een grootse sportdag, organiseren we tijdens de winterstop een indoor bekertoernooi en wordt de Feyenoord Street League afgesloten met een grote finaledag in en rondom De Kuip.

Team
Een team bestaat uit 8 spelers, een teamleider (bijv. vader/moeder/opa/buurman etc.) en begeleiding vanuit Feyenoord. De teamleider krijgt ondersteuning van twee stagiairs, die helpen bij het organiseren en uitvoeren van activiteiten. Het team wordt samengesteld op basis van de postcode van de deelnemers of door het voorkeursveld dat zij opgeven. Ook krijgt het team een eigen veld toegekend, wat tevens hun ‘thuis stadion’ zal zijn.

Inschrijven Online
Elke speler schrijft zich individueel in via de website: www.feyenoordstreetleague.nl via het kopje ‘Inschrijven’.
De speler krijgt vervolgens een e-mail vanuit de organisatie als de speler aan de voorwaarden van juiste postcode (uit Rotterdam-Zuid en Rotterdam-West) en groep (groep 6, 7 of 8) voldoet. Bij problemen met aanmelden, ondersteunt de organisatie waar nodig. Inschrijfformulier Ook is het mogelijk om je via dit blad in te schrijven voor het nieuwe seizoen. Op de andere zijde staat het inschrijfformulier welke met de hand kan worden ingevuld, mocht het online niet lukken. Zorg ervoor dat je deze inlevert bij de persoon (trainer, buurthuis etc.) die dit formulier gegeven heeft. Hij/zij stuurt dit door naar de FSL waarna je een e-mail vanuit de organisatie krijgt als je aan de voorwaarden van juiste postcode (uit Rotterdam-Zuid en Rotterdam-West) en groep (groep 6, 7 of 8) voldoet.

Meer informatie en/of vragen?
Website: www.feyenoordstreetleague.nl
Facebook: www.facebook.com/feyenoordstreetleague
E-mail: streetleague@feyenoord.nl

Klik hier voor het inschrijfformulier