Nieuwsbrief Indigo Mei

Indigo helpt mensen met psychische problemen door heel Nederland (Basis GGZ).
Wij zijn er voor iedereen: jong en oud, man en vrouw, gelovig en ongelovig.
We behandelen  cliënten met gesprekken in de behandelkamer, maar ook met cursussen  of online hulp .
Op ongeveer 200 locaties  door heel Nederland helpt Indigo jaarlijks meer dan 35.000 mensen met psychische klachten.

BIJ INDIGO:

• Is psychische hulp direct en dichtbij.
  • Zijn er geen of korte wachttijden.
  • Vinden wij de klik tussen u en de behandelaar belangrijk.
  • Stellen we in overleg met u een persoonlijk behandelplan op.
  • Werkt u met effectief bewezen behandelingen aan uw klachten, zoals Cognitieve Gedragstherapie en EMDR.
  • Kunt u thuis zelf aan de slag met oefeningen via de Indigo-app en via internet.

Klik hier voor Trainingen voor kinderen en ouders van kinderen uit groep 1 tot en met 4.

Klik hier voor een overzicht van trainingen voor kinderen en ouders van kinderen uit groep 5 tot en met 8

Klik hier voor een symposium voor kinderen van ouders met psychische en/of verslavings problemen.

Als ouders interesse hebben of willen aanmelden kan dat in sommige gevallen rechtstreeks bij Indigo of anders bij mij.  (Cindy Breidel) Aanmelden kan tot eind juni 2022.
De trainingen worden in het najaar (nieuwe schooljaar gegeven).
De exacte data en locatie wordt nog bekend gemaakt.

Cindy Breidel
(voor) Schoolmaatschappelijk Werker Stichting SMWR
Werkdagen: ma, di, do en vrijdagochtend (12.00)
Mobiel 06 42405195