Plezier op school

Plezier Op School helpt aanstaande brugklassers
Hierbij graag de aandacht voor de groep 8 leerlingen die na de zomer naar de middelbare school gaan en hierbij wel een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Indigo Preventie geeft een tweedaagse training in sociale vaardigheden voor aanstaande brugklassers; Plezier Op School. De overstap naar het Voortgezet Onderwijs is voor kinderen vaak een spannende gebeurtenis, om dit te verminderen kan deze training daarbij helpen. De training duurt twee dagen van 09:00 uur tot maximaal 16:00 uur.

Bij de training leren de kinderen onder andere; stevig staan, opkomen voor jezelf, een praatje maken, positiever denken en omgaan met moeilijke situaties. De groep zal bestaan uit maximaal twaalf kinderen en wordt gegeven door twee trainers. Deelname is kosteloos en er is geen verwijzing nodig. Kijk hier de promotiefilm: https://youtu.be/QwCtrINU_NY .

De training geven wij op verschillende locaties in de laatste 2 weken van de zomervakantie.
In Rotterdam Zuid zullen 3 trainingen plaats vinden. Te weten op

• 10 en 11 augustus
  • 16 en 17 augustus
  • 17 en 18 augustus

Aanmelden

Kent u een kind dat baat kan hebben bij deze training en wilt u hem/haar aanmelden of wilt u meer informatie?
Dan kunt u contact opnemen met Indigo Preventie, te bereiken op 088 357 17 00. Of mail naar preventie@indigorijnmond.nl

Saskia Maachi – de Waard
Preventiedeskundige

Klik hier voor de brochure.

Klik hier voor het aanmeldformulier