Renovatie schoolplein

Beste ouder(s) / verzorger(s) ,

Direct na de kerstvakantie, 7 januari 2019, wordt er gestart met de renovatie van het schoolplein van De Mare. Deze renovatie zal ongeveer 8 weken in beslag nemen, mits er geen strenge vorstperiode komt.

De aannemer begint met het voorplein bij het hoofdgebouw aan de Grift 50. Dit zal ongeveer 3 weken duren. Tijdens deze werkzaamheden is het plein geheel afgesloten.

Dit houdt dat de kinderen via het hek bij de ingang Grift 42 naar binnen moeten of via de achterzijde van de school (via de Enk).

Als uw kind(eren) met de fiets naar school komen houdt dit in dat zijn hun fiets op het plein bij de Grift 42 kunnen neerzetten of bij de achterzijde.

Op het moment dat het voorplein bijna klaar is zullen we u weer informeren hoe de situatie wordt als het ‘zijplein’ onder handen genomen gaat worden.

We begrijpen dat het enige overlast en soms wat ongemak zal geven, maar de veiligheid van de kinderen en u staat voorop, dus vragen we ook uw medewerking hierin.

Rest ons u hele prettige kerstdagen en een goede jaarwisseling toe te wensen !

Directie OBS De Mare