Schilderswerkzaamheden

Beste ouder(s) / verzorger(s),

U weet wellicht inmiddels dat de schilderwerkzaamheden op De Mare (locatie Grift 50) zijn gestart.
Daar is een strakke planning voor gemaakt om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen.
We merken echter na de eerste lokalen, dat de tijd om het lokaal weer in orde te maken te kort is.
De schilders werken namelijk twee dagen in een lokaal en aan het einde van deze tweede dag is het lokaal nog ‘nat’ en kan dus niet ingeruimd worden.

Dit moet dus de volgende ochtend en daar hebben we uw medewerking een beetje bij nodig.
Het zou namelijk heel fijn zijn als de kinderen van de desbetreffende groep om 10.30 uur naar school kan komen.
Dan hebben we namelijk ’s ochtends even tijd om het lokaal (wat dan weer ‘droog’ is) weer zover als mogelijk op orde te krijgen.

U krijgt ook nog afzonderlijk een brief op het moment dat het de groep van uw kind(eren) betreft.
Mocht het erg lastig voor u worden om dit kunnen regelen, dan graag even contact opnemen met de juf of meester.

Hopend op uw begrip en medewerking,

P.(Peter) van der Waal

‚Äč