Beschuit met muisjes

Heb jij een broertje of zusje gekregen?
Laat het ons via de e-mail weten, stuur ons een foto en/of een geboortekaartje,
want dan krijg jij van Mare Magazine een leuke knuffel om aan je broertje of zusje te geven.
Ook kom je nog met een foto in de schoolkrant, zodat iedereen kan zien hoe trots je bent !!
Stuur je bericht naar mm@obsdemare.nl

Beste allemaal.
Alida is opnieuw een grote zus geworden en dit keer van een broertje.
Zijn naam is Alvin Jaxson de Brabander, maar Alida wil hem alleen Jaxson noemen,
want papa heeft ook Alvin en dat vindt ze maar raar.
Met trots kan Alida vertellen dat ze ook haar diploma heeft gehaald als mini kraamverzorgende :)
Ze ziet er naar uit om haar babybroertje alles te leren wat zij zelf op school leert!

Ayaz is voor de tweede keer grote broer geworden.
Hij had gehoopt op een broertje. Toen zijn zusje kwam was hij apetrots.
Hij helpt met flesje en oppassen.

Liv is op 22 november 2019 grote zus geworden van een lief klein zusje, Meave.

Wij zijn Amira en Amir en we hebben een zusje gekregen ze heet Taaj. Ze is geboren met een downsyndroom.
Taaj heeft heel mooi haar. Ze is geboren op 2 augustus 2019.

Sarah groep 7 B8 en Anoek groep 6 B1 hebben op 15 september 2018 een nichtje gekregen.
Het nichtje heet Noëlle Elisa.
De zus van Sarah en Anoek, Daphne heeft ook op de Mare gezeten bij juffrouw Gerti en meester Lammert.

Luca heeft op 28-09-2018 een broertje gekregen, Liam Jordan Vos.

Hoi ik ben Naz ik en mijn broertje Emir hebben twee broertjes gekregen. Ze heten Ömer en Mert ze zijn heel schattig ze zijn geboren op 10 december 2017. Ze zijn eigenlijk te vroeg geboren daarom moesten ze in een coufeuse. Daarna mochten ze in bedden maar ze hadden ook een sonde dat was voor het eten dat is een buis dat door hun neus naar hun maag gaat voor het eten dat ze overhielden ging daardoor naar het maag als die af is mogen ze bijna naar huis omdat je een monitor hebt dat is de digtale soort van computer daarop kun je de hartslag van de baby zien en zien of hij genoeg zuurstof krijgt bij Mert ging dat sneller dan bij Ömer bij Ömer ging het langzamer nu zijn ze thuis het gaat goed met ze.

Wij zijn Jada uit B1 en Isaiah uit O9 en wij hebben een zusje gekregen.
Ze heet Lorraine en is geboren op 2 februari 2018.
Wij zijn heel erg blij met haar en hopen dat ze in de schoolkrant mag.
Veel liefs van Jada en Isaiah

Jake met zijn zusje.

Amina uit M10 heeft een zusje gekregen.  Groetjes, Amina

Kaj uit O9 heeft een zusje gekregen op 28-06-2017 Groetjes, Kaj

Hierbij wil ik laten weten dat ik op 13 augustus de trotse zus ben geworden van Milena Noémi.
Ze is nu nog heel klein maar ik kan niet wachten tot ik samen met haar kan spelen. Groetjes,  Livia Freitas

Ik heb een zusje gekregen. Ze heet Lily-roos. Ze is heel klein en ook heel lief.
Ze is op 21 oktober geboren in de avond. Na 3 jongens nu ook een meisje. Nicolai
Ik  heb een zusje gekregen  en zij heet Lily- Roos en ze slaapt  altijd en ze is niet stout en de geboorte datum is 21-10-2016 En ik ben  heel erg blij met haar. Axel

Hallo! 3 maanden geleden alweer dat Aydan Silva(M3) en Jayda Silva(m7) een broertje hebben gekregen.
Kleine Semi. Geboren op 15/6 Zij hebben eerder al wat lekkers uitgedeeld in de klas maar het zou leuk zijn als zij een plekje in de website mogen krijgen. De liefste broer en zus die Semi kan wensen.
Aydan & Jayda

Alexandra  is recent een grote zus geworden van haar broertje Kristijan

Mustafa Dönmez heeft een zusje gekregen  30.08.2016. Ze heet Aylin Dönmez.

Ik heb een zusje gekregen namelijk Ikra-hüma. Ze is geboren op 30-08-2016 om 2.53
Ze is een wonder voor mij want ik heb al een broer en twee broertjes , nou ben ik niet de enigste meisje meer.
Liefs Selen, Emir & Kaan

Ik ben Rania Chotkan uit klas M2 en ik wil het volgende met jullie delen.
Op 7 augustus 2016 ging mijn grootste wens in vervulling namelijk dat mijn zusje Maliah werd geboren!
Ik ben heel blij met mijn zusje en zorg heel goed voor haar.
Zij is ook blij met mij. En mama zegt altijd dat we dezelfde neus hebben.
Groetjes, Rania