Boezemvriend/Hartsvriendin

Heb jij een boezemvriend of een hartsvriendin?
Laat het Mare Magazine dan weten en wie weet stuurt de schoolkrant
jou dan wel met je vriend of vriendin gezellig naar de bioscoop.
Wat moet je doen??
Stuur een e-mail naar mm@obsdemare.nl  en schrijf daarin,
waarom jullie zulke goede vrienden zijn en wat jullie samen allemaal doen.
Stuur er ook een leuke foto van jullie twee bij.
In iedere schoolkrant wordt aan de origineelste inzender een bioscoopbon uitgereikt !!!!

Beste Mare,
Wij willen ons opgeven voor de hartsvriendinnen. Omdat we vinden dat we beste hartsvriendinnen zijn! We gaan jullie uit leggen waarom we ons opgeven. Wij kennen elkaar al 3 jaar. Toen we eenmaal bij elkaar in de klas zaten werden we al snel vriendinnen. We doen alles met elkaar! En we zijn ook van plan om samen naar de middelbare school te gaan. Nu dat mijn beste hartsvriendin een gescheurde meniscus heeft help ik haar elke dag. Wat we ook nog willen vertellen is dat we samen op Taekwando zitten. En afgelopen zomer hebben Amira's ouders bijna 500 km gereden in Marokko, zodat Amira op bezoek kon bij Amani. Dit was erg leuk, zo hebben we elkaar op vakantie ook kunnen zien. En natuurlijk appten we elkaar elke dag.
Groetjes,
Amira en Amani

Amani & Amira mogen lekker samen naar de bioscoop.

Zina en ik zijn al sinds groep 1 vriendinn en en zitten bij elkaar in de klas Helaas nu niet meer. Ik ben in groep 5 naar een andere juf gegaan, nu hebben we ook geen pauze meer samen. Zina is mijn beste vriendin omdat ik alles kan zeggen tegen haar en we doen ook leuke dingen samen.
Groetjes Annalynn

Zina en Annalynn  mogen lekker samen naar de bioscoop.

hoi wij zijn Paulina en Maroua(B10)Emoji
we zijn al sinds goep 4 hartsvriendinnen.Emoji
we zijn nooit te breke !!!!!!!Emoji
we hebben nooit ruzie.Emoji
het zou heel lollig zijn als we naar de bios met z'n 2en gingenEmoji
we zijn altijd bij elkaarEmoji
we schrijven ons in omdat we al lang bff zijnEmoji
we hebben altijd heel veel lolEmoji
als wij bij elkaar zijn is het een chaosEmojiEmojiEmoji
we zouden graag in het Mare Magazine komen

Paulina en Maroua mogen lekker samen naar de bioscoop.

Hoi,ik ben Chayenne B6 en ik ben hartsvriendinnen♥met Priscilla B6.
We kennen elkaar sinds ons 6de. We wonen ook heel dicht bij elkaar.
En maken haast nooit ruzie. En als we ruzie hebben is het altijd weer meteen goed. Daarom schrijven we ons in. We zouden heel graag samen naar de bioscoop willen. En wij zijn nooit te breken. We spelen haast ook elke dag met elkaar dan hebben we heel veel lol. Wij hopen in de maremagine  te  komen en samen naar de bioscoop te gaan Lekker gezellig met zijn tweeen.
Groetjes Chayenne & Priscilla♥

Chayenne & Priscilla mogen samen lekker naar de bioscoop.